O a uiga o le paʻu graphite mo le lafoina?

O le paʻu graphite e iai se faʻaoga taua tele io tatou olaga. O le paʻu o le graphite e sili ona lelei faʻatinoga ma e faʻaaogaina lautele i le tele o matata. O le paʻu graphite o loʻo faʻaaogaina i fanua eseese e eseese manaʻoga mo ona faʻatinoga faʻatinoga. Faatasi ai ma i latou, o le paʻu graphite mo le lafoina e taʻua o le lafo o le paʻu graphite, o lea e te iloa pe o le a le uiga o le paʻu graphite mo le lafoina? O loʻo faʻaalia e le faʻatonu o le graphite Furuite ia oe i auiliiliga:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/

O mea mataʻutia o le paʻu graphite o le graphite flake masani, lea e nutimomoia ma faʻagasolo. E mafai ona gaosia le paʻu graphite i le paʻu graphite mo faʻamoemoega eseese ona o tekinolosi faʻagasologa eseese, ma le paʻu graphite mo le lafoina o se tasi o ia mea. O uiga o le lafoina o le paʻu graphite e faʻapea e faʻafefeteina luga o castings, maualuga le vevela, faʻafefeteina ma faigofie ona faʻaleagaina, lea e faʻaleleia ai le tulaga maualuga o castings. O le paʻu graphite mo le lafo ua faia se sao i le faʻalauiloaina o le gaosiga o le gaosiga.

O le pa'u graphite e lelei le tete'e o le vevela, lubricity ma le demoulding fa'atinoga. O le paʻu graphite mo le lafoina o loʻo i ai uiga o le faigofie demoulding ma lamolemole lafo luga, ma faʻaleleia le faʻaogaina o le ofuina ma le maualuga o le vevela o le faʻaogaina o luga. Tu'u le pa'u graphite fa'apipi'iina i luga o le 'ele'ele mautu e mafai ona fausia ai se ata lamolemole ma pipi'i mau, lea e fa'afaigofie ai ona fa'amalo le lafo.

Graphite pa'u mo le lafo o se lubricant demoulding masani mo le lafo. Pe a faʻaaogaina le paʻu graphite i luga o le faʻapipiʻiina o luga, e mafai ona taofia le lafo mai le pipii i le oneone ma faʻaleleia le lamolemole o le faʻaogaina o luga, faʻaleleia le faʻapipiʻiina ma le suavai o le oneone, faʻaitiitia le faʻaogaina o le ea, faʻaitiitia le tetee o le faʻataʻitaʻiga. ma faʻaleleia le faʻatinoina o le faʻaleagaina o le oneone.


Taimi meli: Feb-06-2023