La'ei mea fa'atete'e ole kalafi pa'epa'e

Pe a paʻu le graphite flake i le uʻamea, e faia se ata graphite i luga o le uʻamea ma le graphite flake, ma o lona mafiafia ma le tikeri o le faʻatonuga e oʻo atu i se tau faʻapitoa, o lona uiga, e vave ona ofuina le graphite i le amataga, ma ona pa'u lea i se tau tumau. O le u'amea mama graphite friction luga e sili atu le fa'atonuga, la'ititi tioata tioata mafiafia, ma tele adhesion. E mafai e lenei fa'asagaga ona fa'amautinoa e la'ititi le la'ei ma fa'amatalaga fete'ena'i se'ia o'o i le fa'ai'uga o le fete'ena'iga. O lo'o su'esu'eina e le fa'atonu o le kalafi o le FRT le fa'aogaina o mea fa'afefe o le kalafi pa'epa'e:

matou

Flake graphite o loʻo i ai le maualuga o le vevela, lea e fesoasoani e faʻafefe vave ai le vevela mai luga o le feteʻenaʻiga, ina ia mafai ona paleni le vevela i totonu o mea ma lona faʻafefe. Afai e faʻaauau pea le faʻateleina o le mamafa, o le ata graphite oriented o le a matua faʻaleagaina, ma o le fua o le ofuina ma le faʻafefe o le a faʻateleina foi vave. Mo eseese graphite uʻamea luga o feteʻenaʻiga, i tulaga uma, o le maualuga o le mamafa faatagaina, sili atu le orientation o le ata graphite faia i luga o le felauaiga luga. I totonu o le ea ma le vevela o le 300 ~ 400 tikeri, o nisi taimi e faʻateleina ai le faʻafefeteina ona o le malosi o le faʻamaʻiina o le graphite flake.

O le faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai e sili ona aoga le kalafi paʻu i le le faʻaituau poʻo le faʻaitiitia o faʻasalalauga ma le vevela o le 300-1000 tikeri. O le graphite e faʻafefeteina mea faʻapipiʻiina i le uʻamea poʻo le resin e talafeagai mo le galue i totonu o se kesi poʻo se mea faʻafefe vai ma le susu o le 100%, ae o lona faʻaogaina o le vevela e faʻatapulaʻaina e le vevela o le resin ma le mea liusuavai o le. uamea.


Taimi meli: Iul-08-2022