Le Fa'amoemoega ma Avanoa ole Flake Graphite i Atina'e Alamanuia

E tusa ai ma le au faʻapolofesa faʻapolofesa o le graphite, o le faʻaaogaina o oloa gaosi minerale graphite i le lalolagi atoa o le a suia mai le paʻu i se faʻatupulaia tumau i nai tausaga o lumanaʻi, lea e ogatasi ma le faʻatupulaia o le gaosiga o le uamea i le lalolagi. I totonu o fale gaosi oloa, o loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu le manaʻomia mo nisi mea lelei lelei o le graphite flake. I aso nei, o le faatonu o Furuite graphite o le a taʻu atu ia te oe le faʻamoemoega ma le gafatia o le flake graphite i le atinaʻeina o pisinisi:

matou

1. Graphite flakes o loʻo faʻaaogaina lautele i mea faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻapipiʻi i totonu o le alamanuia metallurgical.

E fa'aogaina fasipepa graphite e fai ma fa'aola ma fa'alavalava i le tele o alamanuia. E pei o magnesia carbon piliki, crucibles, ma isi mea. Pyrotechnic mea stabilizer i alamanuia militeri, desulfurization accelerator i alamanuia faamamaina, penitala taitai i le alamanuia malamalama, pulumu carbon i alamanuia eletise, electrode i alamanuia maa, catalyst i alamanuia fetilaisa, ma isi Flake graphite o o se punaoa taua minerale ma le lelei o Saina, ma o lana matafaioi i tekinolosi maualuga, malosi faaniukilia ma le puipuiga o le atunuu ma alamanuia faamiliteli ua faateleina le lauiloa. O le atina'eina o alamanuia graphite e mafai.

2. graphite flakes o ni mea taua tele e le o ni u'amea.

Flake graphite o se punaoa taua e le o ni metallic minerale, lea e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: cryptocrystalline ma tioata e tusa ai ma ituaiga tioata eseese. O le pa'u kafite e malu ma efuefu pogisa; e iai sona lagona ga'o ma e mafai ona pisia ai pepa. O le maaa o le 1 i le 2, ma o le maaa e mafai ona faʻateleina i le 3 i le 5 faʻatasi ai ma le faʻateleina o mea le mama i le itu tuʻu. Ole kalave fa'apitoa ole 1.9 ile 2.3. I lalo o le tulaga o le vavaeeseina o le okesene, o lona liusuavai e sili atu i le 3000 ℃, o se tasi lea o minerale sili ona vevela. Faatasi ai ma i latou, o le microcrystalline graphite o se oloa metamorphic o le koale, o se tuufaatasiga mafiafia e aofia ai tioata ma le lautele o le itiiti ifo i le 1 micron, e lauiloa foi o le earthy graphite po o le amorphous graphite; graphite tioata o se mea fa'atusa o le papa, fa'atasi ai ma tioata tetele, e tele naua sika. Ona o le flake graphite o loʻo i ai meatotino lelei o le maualuga o le vevela, lubrication, teteʻe vevela, faʻamautu kemisi, eletise ma vevela conductivity, ma isi, e masani ona faʻaaogaina i uʻamea, alamanuia vailaʻau, eletise, aerospace, puipuiga a le atunuu ma isi fanua.

O le kaponi o lo'o i totonu ma le lapopo'a o le graphite flake e fuafua ai le tau maketi o le oloa. E ui lava o Saina o le a avea pea ma kamupani sili ona tele i le lalolagi le gaosiga ma le faʻatau atu o flake graphite i nai tausaga o lumanaʻi pe sili atu foi ma le sefulu tausaga, o isi atunuu o le lalolagi o loʻo osofaʻia le tulaga o Saina. Aemaise lava, o le tele o atunuʻu o loʻo gaosia Europa o loʻo i ai tekinolosi faʻatekonolosi ma atunuʻu o loʻo aliaʻe mai Aferika o loʻo faʻamalosia le atinaʻeina o punaoa ma tauva ma Saina ma a latou lava punaoa minerale maualuga ma oloa taugofie. E le maualuga le tau o oloa auina atu i fafo o le pa'u pa'u pa'epa'e a Saina, e masani lava o mea mata'utia ma oloa gaosi muamua, e maualalo le tulaga fa'atekonolosi ma maualalo tupe maua. O le taimi lava latou te fetaiaʻi ai ma atunuʻu e maualalo le tau o le laʻuina o mea mataʻutia nai lo Saina, e pei o atunuʻu Aferika, o le a latou faʻaalia. Le lava faatauva o oloa. E ui lava e na o ni nai atunuu i le lalolagi o loʻo galulue i le laʻuina faʻapisinisi o faʻamaumauga o paʻu paʻu graphite, o le tele o le gaosiga gafatia na mafua ai le tauvaga malosi i le va o tagata faʻatau maketi.

Ina ia faʻatau le flake graphite, faʻafeiloaʻi ile Furuite graphite factory e malamalama ai, matou te tuʻuina atu ia te oe le auaunaga faʻamalieina, ina ia leai sou popolega!


Taimi meli: Sep-16-2022