Le Taua o le Puipuia o le Graphite Lapo'a

Graphite o se allotrope o elemene elemene, ma graphite o se tasi o minerale vaivai. O lona fa'aogaina e aofia ai le faia o penitala ta'i ma lubricant, ma o se tasi foi o minerale tioata o kaponi. O loʻo i ai uiga o le maualuga o le vevela, teteʻeina o le vevela, teteʻe o le vevela, malosi maualuga, malosi lelei, maualuga le malosi o le tagata lava ia, faʻafefe vevela, faʻaogaina eletise, palasitika ma le ufiufi, ma e masani ona faʻaaogaina i metallurgy, masini, eletise, vailaʻau. alamanuia, alamanuia mama, alamanuia militeri, puipuiga o le atunuu ma isi fanua. Faatasi ai ma i latou, o le flake graphite o loʻo i ai mea faʻapitoa faʻaletino ma vailaʻau, e pei o le faʻafefe o le vevela, lubrication o le tagata lava ia, faʻafefeteina o le vevela, eletise eletise, teteʻe o le vevela ma le faʻafefe. O le faʻatonu o le Furuite Graphite o loʻo faʻaalia le taua o le puipuia o kalafi tetele:

tala fou

I le tulaga lautele, o le graphite lapopoa e faasino i le +80 mesh ma le 100 mesh graphite. I lalo o le vasega lava e tasi, o le tau o le tamaoaiga o le fua tele graphite o le tele o taimi nai lo le graphite laʻititi. I le tulaga o lona lava faatinoga, o le lubricity o le fua tele graphite e sili atu nai lo le lelei fua graphite. O tulaga fa'atekonolosi o lo'o i ai nei ma fa'agasologa o le graphite lapopo'a e le mafai ona tu'ufa'atasia, o lea e mafai ai ona maua mai le oa mata e ala i fa'amanuiaga. E tusa ai ma fa'aagaaga, e maualalo le fa'aagaaga o le kalafi tetele a Saina, ma o le toe fa'asolosolo ma faiga lavelave na mafua ai ona fa'aleagaina le fua o le kalafi. O se mea moni e le mafai ona finauina o le tele o le graphite o loʻo faʻaaogaina lautele i le gaosiga o minerale, faʻatasi ai ma ni nai punaoa ma maualuga le tau, o lea e tatau ai ona tatou taumafai i le mea sili tatou te mafaia e puipuia ai le faʻaleagaina tele ma puipuia le gaosiga o le graphite tetele.

Furuite Graphite e masani lava ona gaosia ma faʻatautaia oloa eseese e pei o le flake graphite, faʻalautele graphite, maualuga mama graphite, ma isi, faʻatasi ai ma faʻamatalaga atoatoa, ma e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.


Taimi meli: Tes-09-2022