Nanoscale graphite powder e matua aoga lava

E mafai ona vaevaeina le paʻu graphite i ituaiga eseese e tusa ai ma le tele o vaega, ae i nisi o pisinisi faʻapitoa, o loʻo i ai manaʻoga faʻapitoa mo le tele o le paʻu graphite, e oʻo lava i le maualuga o le nano-level particle size. O le a talanoa le faatonu o le graphite Furuite e uiga i le nano-level graphite powder. Fa'aaoga:

matou

1. O le a le nano-graphite paʻu

Nano-graphite paʻu o se oloa maualuga graphite paʻu oloa faia e tekinolosi faʻapitoa faʻagasologa o ferroalloy. Ona o lona maualuga lubricating meatotino, conductivity eletise ma maualuga vevela tetee, nano-graphite paʻu e sili atu. E sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina i le tele o fale gaosi oloa. Nano-graphite efuefu ose mea fa'apalapala fa'aonanā. O le faʻaopoopoina o le suauʻu faʻamaʻi ma le gaʻo nano-graphite ua matua faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le lubricating, maualuga le vevela o le vevela, faʻafefeteina o laei ma le faʻaitiitia o laei.

2. Le matafaioi o le nano-graphite paʻu

O suau'u lubricating ma ga'o lava latou e fa'aaogaina i le fanua o le fa'aogaina o fale gaosi oloa. Peitaʻi, pe a faʻaalia le suauʻu lubricating ma gaʻo i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, o le a faʻaitiitia lo latou aafiaga lubricating. O le nano-graphite paʻu o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻaopoopo i le gaosiga o le suauu ma le gaʻo. O le nano-graphite paʻu e mafai ona faʻaleleia lona faʻaogaina o le lubricating ma le maualuga o le vevela. O le nano-graphite paʻu e faia i le paʻu graphite faʻanatura faʻatasi ma le lelei o le lubricating. O le tele uiga o le nano-graphite paʻu o le nano-fua, ma e i ai le voluma aafiaga, quantum aafiaga, luga ma aafiaga aafiaga. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai i lalo o tulaga tutusa o le lapoa tioata, o le laʻititi o le paʻu o le kalafite, o le sili atu lea o le lubrication aafiaga. .

O le aafiaga o le nano-graphite paʻu i le gaʻo e sili atu nai lo le lubricating suauu. O le nano-graphite paʻu e mafai ona faia i le nano-graphite malo lubricating ata mamago, lea e mafai ona faʻaaogaina i luga o le taʻavale luga o le mamafa-tiute bearings. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le nano-graphite paʻu e mafai ona lelei E mafai ona faʻamavaeina lelei le ala pala ma i le taimi lava e tasi e taʻalo ai se vaega lubricating lelei.


Taimi meli: Aukuso-26-2022