Metotia mo le puipuia o le graphite flake mai le oxidized i le vevela maualuga

Ina ia puipuia le faaleagaina o le corrosion e mafua mai i le oxidation o flake graphite i le vevela maualuga, e tatau ona maua se mea e tuu ai se peleue i luga o le mea vevela maualuga, lea e mafai ona puipuia lelei le graphite flake mai oxidation i le vevela maualuga. Ina ia maua lenei ituaiga o lapisi graphite anti-oxidation peleue, e tatau ona tatou tetee muamua i le vevela maualuga ma compactness.
Lelei, lelei le corrosion tetee, malosi oxidation tetee, maualuga maaa ma isi uiga. O le Furuite Graphite Xiaobian o loʻo taua i lalo o loʻo faʻaalia ai auala e puipuia ai le kalafi paʻu mai le faʻamaʻiina i le vevela maualuga:

https://www.frtgraphite.com/expandable-graphite-product/
1. Fa'aoga mea e iai le mamafa o le ausa e itiiti ifo nai lo le 0.1333MPa(1650*C) ma lelei fa'atinoga lelei.
2. Filifili mea tioata vaega e fetaui ma manaoga o le faatinoga e avea ma mea e faamaufaailogaina ai le tagata lava ia, ma avea ma mea faamaufaailoga ta'ei i le vevela galue.
3. E tusa ai ma le galuega o le malosi saoloto masani o le tali atu ma le okesene ma le vevela, i le vevela o le uʻamea (1650-1750 * C), o mea e sili atu le vavalalata i le okesene nai lo le carbon-oxygen e filifilia e sili ona puʻeina le okesene, o lea. e pei o le oxidize i latou lava ma puipuia le graphite flake. A maeʻa faʻamaʻi, e faʻatupuina se vaega fou ma le fua faatatau o le vaega muamua.
Lapo'a, e fesoasoani e poloka ai le ala fa'asalalauina o le okesene ma fai ai se pa fa'ama'i.
4. I le vevela galue, o se numera tele o mea faʻapipiʻi e pei o Al2O3, SiO2 ma Fe2O3 i le uʻamea uʻamea e mafai ona faʻapipiʻiina, lea e tali atu ia i latou lava i le sinter, ina ia faʻasolosolo malie le faʻapipiʻiina o mea eseese mai le uʻamea uʻamea.
O le vevela o le faʻamaʻiina o le graphite flake na gaosia i Saina o le 560815 ° C pe a oʻo i le 88% 96% o le carbon content ma le tele o le vaega e sili atu i le 400 meshes. Faatasi ai ma i latou, pe a 0.0970.105mm le tele o le graphite, o le vevela o le oxidation o le graphite e sili atu i le 90% carbon content o le 600815 ° C ma le carbon content e itiiti ifo i le 90%.
O le vevela vevela o le vaitusi o le 620790 C. O le sili atu o le graphite flake tioata, o le maualuga o le maualuga o le vevela o le faʻamaʻi, ma le itiiti ifo o le paʻu o le mamafa o le faʻamaʻi i le maualuga o le vevela.


Taimi meli: Mati-20-2023