Fa'aaafiaina fa'atatau o le fa'a'ese'esega fa'atasi o mea fa'ameamea kalafi

I fa'aoga fa'apisinisi, e taua tele le fa'aogaina o mea fa'afefiloi o mea fa'apipi'i. O mea e aʻafia ai le feteʻenaʻiga o mea faʻapipiʻi graphite faʻapipiʻi e masani lava ona aofia ai le anotusi ma le tufatufaina o le graphite flake, tulaga faʻafefeteina, mamafa ma le vevela vevela, ma isi. mea tu'ufa'atasi:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
1. Le mea o lo'o i totonu ma le tufatufaina o fasi pepa kalafi.
O le fa'a'ese'ese fa'aputuga fa'atasi e fa'alagolago i le vaega vaega o le kalafi fa'ameamea tu'ufa'atasi. O le tele o mea o loʻo i totonu o le kalafi faʻafefe i totonu o mea, o le tele foi lea o le vaega vaega o le kalafi faʻafefe i luga o le faʻafefe. E le gata i lea, o le sili atu o le toniga o le tufatufaina atu o le graphite, o le faigofie foi lea o le faʻapipiʻiina o le graphite e faʻafesoʻotaʻi i luga o le faʻafefe i luga o le felauaiga, ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi.
2. Tulaga o luga o le fe'ai.
O le tulaga o le fa'asagaga o lo'o fa'atatau i le lapo'a ma le natura o fa'aoso i luga ole fa'asagaga. A itiiti le tikeri o le cogging, o le vaega vaega o le graphite flake i luga o le fe'avea'i luga o mea tu'ufa'atasi e fa'aitiitia, ma fa'atupuina ai le fa'atuputeleina o le fa'ase'e.
3. Omiga.
O le pito i luga ole mea tu'ufa'atasi e masani ona le tutusa. A la'ititi le mamafa, o le so'oga fa'atasi i luga o le fete'ena'iga o lo'o fa'apitonu'u, o lea e matua'i lalaga ai le fa'apipi'i, o lea e tele ai le fa'a'ese'esega.
4. Feeseesea'iga vevela.
O le vevela vevela e afaina tonu ai le faʻamaʻiina ma le faʻaleagaina o le graphite lubricating layer i luga o le friction surface. O le maualuga o le vevela vevela, o le vave foi lea o le faʻamaʻiina o le graphite lubricating layer. O le mea lea, o le sili atu ona ogaoga o le faʻaleagaina o le graphite lubricating layer, o le maualuga lea o le faʻalavelave faʻafefe.


Taimi meli: Sep-28-2022