Fa'aaafiaga fa'aletonu ole fa'a'ese'esega o mea fa'apipi'i graphite

O mea tau fete'ena'iga o mea tu'ufa'atasi e taua tele i fa'aoga tau alamanuia. O a'afiaga o le fa'aogaina o mea fa'apipi'i graphite, e aofia ai ma mea e aofia ai ma le tufatufaina o le graphite flake, le tulaga o le fa'afefe, le mamafa ma le vevela vevela, ma isi. I aso nei, o le Furuite graphite xiaobian o le a talanoa e uiga i aʻafiaga o aʻafiaga o le feteʻenaʻiga o mea faʻapipiʻi graphite:

Fa'aaafiaga fa'aletonu ole fa'a'ese'esega o mea fa'apipi'i graphite

1. O lo'o iai ma le tufatufaina atu o le kalafi pa'epa'e.

O le fa'a'ese'esega o mea tu'ufa'atasi e fa'alagolago i le vaega vaega o le graphite fa'apipi'i tu'ufa'atasi. O le tele o mea o loʻo i totonu o le kalafi faʻafefe i totonu o mea, o le tele foi lea o le vaega vaega o le kalafi faʻafefe i luga o le faʻafefe. E le gata i lea, o le sili atu ona tutusa le tufatufaina atu o le graphite flake, o le sili atu ona faigofie o le faʻapipiʻiina o le graphite i luga o le felauaiga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le laupepa, ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le faʻapipiʻi.

2. Le tulaga o le fe'ai luga.

O le tulaga fa'afefeteina e fa'atatau i le lapo'a ma le natura o le fa'alavelave fa'afefe. Pe a la'ititi le tulaga o le fa'alavelave o nifo, e fa'aitiitia le vaega vaega o le kalafi pa'epa'e i luga o le fe'ese'esega o mea tu'ufa'atasi, o le mea lea, e fa'atupula'ia ai le fa'aputuga.

3. Fa'atiga.

O le pito i luga o mea tuʻufaʻatasia e masani lava e le tutusa, pe a maualalo le mamafa, o le sooga o le feteʻenaʻiga o loʻo i le lotoifale, o lea e maua ai le faʻapipiʻi ogaoga, o lea e tele ai le faʻalavelave faʻafefe.

4. Feeseesea'iga vevela.

O le vevela o le fete'ena'iga e a'afia tonu ai le fa'ama'iina ma le fa'aleagaina o le graphite lubrication layer i luga. O le maualuga o le vevela vevela, o le televave o le faʻamaʻiina o le graphite lubrication layer. O le mea lea, o le sili atu ona ogaoga o le faʻaleagaina o le graphite lubrication layer, e taʻitaʻia ai le faʻateleina o le faʻafefe.


Taimi meli: Apr-13-2022