Fa'aleleia fa'apisinisi ole alamanuia graphite flake i lalo ole tulaga fou

I le avea ai o se tasi o pisinisi mamafa, o le graphite alamanuia o le taulaiga lea o matagaluega talafeagai a le setete, i tausaga talu ai nei, e mafai ona fai mai o le atinaʻe e vave tele. Laixi, i le avea ai ma "nuu o Graphite i Saina", e faitau selau pisinisi graphite ma 22% o le atunuu faasao graphite flake, o le nofoaga autu o le taulaiga o graphite flake. I lalo o le tulaga fou o "mauga lanumeamata ma vai manino", gaosi graphite i Laixi itulagi, aemaise Furuite graphite, ua amata ona tatalaina se auala fou ma amatalia i le faaleleia o alamanuia o le alamanuia graphite flake:

Fa'aleleia fa'apisinisi ole alamanuia graphite flake i lalo ole tulaga fou

Muamua, fausia Qingdao flake graphite alamanuia agglomeration vaega.

E faavae i luga o le Nanshu graphite mine muamua o le 5,000 mu o le setete-o le fanua ma fale falegaosimea gaogao, ua fuafuaina e le malo Laixi se vaega fou graphite alamanuia meafaitino fuifui e tusa ma manaoga o le fausiaina o paka alamanuia faaonaponei, lea ua fuafuaina e pei Qingdao tulaga. graphite mea fou alamanuia vaega fuifui.

Lona lua, foia le faafitauli mama o le malosi o pisinisi i le vaega agglomeration flake graphite.

Ina ia mafai ona foia le faafitauli o le filogia, ua fausia le graphite professional wastewater treatment plant, ma ua fausia foi le suavai lafoai leai se lafoaia ma le faaaogaina o punaoa. Ia taofia le filogia e mafua mai i pisinisi mai le aafia ai o soifua o tagata o le atunuu.

3. Fausia se fa'amea fa'ato'a fa'ato'a fa'ameamea ma fa'alauiloa mea fou graphene.

O le faʻaaogaina ma le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi graphene ma Qingdao Low-dimensional Materials Engineering Technology Research Center o le a fausia e faʻaleleia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi graphene i le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o le LED, pisinisi tau taavale, malosi fou, aerospace, vaa ma isi pisinisi, ma ave. le fa'aogaina ma le atina'eina ma le gaosiga o mea mama ma maualuga le malosi o le graphene composite.

I lalo o le faiga faavae lelei a le malo, o pisinisi graphite taʻitaʻia e Furuite ua faʻatautaia le faʻaleleia o fale gaosi oloa, faʻalauteleina a latou gaosiga o gaosiga ma faʻaleleia le gaosiga o tekonolosi, faʻateleina le tau faʻaopoopo o oloa, faʻaopopoga, o le fale faʻamaʻi otaota ua foia le faʻafitauli o fale gaosi oloa. lafoaia, faia se sao taua i le atinae umi o le alamanuia, E sili atu foi le faamautinoaina o le atinae soifua maloloina umi o le alamanuia flake graphite.


Taimi meli: Apr-27-2022