Fa'afefea ona togafitia le si'itia o le tau o le flake graphite

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le fetuunaiga o le fausaga o le tamaoaiga o loʻu atunuu, o le faʻaaogaina o le graphite flake e faasolosolo malie lava ona liliu atu i le fanua o le malosi fou ma mea fou e iloagofie, e aofia ai mea faʻamalosi (maa lithium, suauʻu suauu, ma isi), faʻaopoopoga suauu ma fluorine graphite ma isi vaega o le taumafaina o le a tele O le fua faatatau o le siʻitia e faʻamoemoe e sili atu i le 25% i le 2020. O le a faʻafeiloaʻi atu e le faʻatonu o le graphite Furuite ia oe le auala e vaʻai ai i le siʻitia o tau o le kalafi paʻu:

matou

Aemaise lava i le faʻatupeina o maʻa lithium-ion, o le manaʻoga mo le kalafi paʻu o le a atili faʻaosofia. Mo maa lithium-ion, e le gata ina faʻaumiumi le ola o le maʻa, faʻaleleia le voltage mautu, faʻaleleia le amio, ae faʻaitiitia foi tau o le maa. O le mea lea, e taua tele le sao o le graphite i maa. O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2020, o le gaosiga ma le faʻatau atu o taavale fou malosi i loʻu atunuu o le a le itiiti ifo i le 2 miliona. Afai e 1 miliona taavale e faʻaaogaina maa lithium-ion, e le itiiti ifo i le 50,000 i le 60,000 tone o le kalafi maa ma le 150,000 i le 180,000 tone o le kalafi paʻu e manaʻomia. O loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu i le 6 miliona le gaosiga o taavale eletise a le lalolagi, ma o loʻo faʻatatauina e 300,000 i le 360,000 tone o le maa-grade graphite ma le 900,000 i le 1.08 miliona tone o flake graphite e manaʻomia.

Tusa lava pe o le si'itia o tau o le kalafi pa'epa'e o se fa'alavelave le tumau, e tatau ona nofouta le tasi i le tulaga fa'ata'atia o le kalafi pa'epa'e, ae maise lava le kalafi pa'u lapoa. Tusa lava pe o le a faʻaauau pea le maualuga o le tau ma le maualuga o le graphite, o lona saoasaoa o le atinaʻe e le suia. Ina ia mafai ona feagai ma le le lava o le tele o oloa graphite flake i loʻu atunuu i le lumanaʻi, i le tasi itu, e tatau i loʻu atunuu ona faʻamalosia lelei suʻesuʻega faʻafanua, i le isi itu, fetuunai le faiga o le faʻaofuina o le graphite ore ma faʻateleina suʻesuʻega ma atinaʻe. o oloa fou graphite e iloa ai le localization o tekinolosi autu.


Taimi meli: Aukuso-19-2022