O le paʻu graphite o le fofo sili lea e puipuia ai le pala o meafaigaluega

O le paʻu graphite o le auro i totonu o fale gaosi oloa ma e tele sona sao i le tele o matata. E masani ona ou faalogo i se upu i luma atu o le pauta graphite o le fofo sili lea e taofia ai le pala o masini. E tele tagata fa'atau e le malamalama i le mafua'aga. I aso nei, o le faatonu o Furuite graphite e mo tagata uma. Fa'amatala auiliili pe aisea ua faapea mai ai:

tala fou

O uiga maualuga o le graphite paʻu e vave ona avea ma fofo sili e puipuia ai le pala o meafaigaluega.

1. E tetee atu i se maualuga maualuga o le vevela. O le faʻaogaina o le vevela o le paʻu graphite e faʻalagolago i le tele o mea faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le phenolic impregnated graphite e mafai ona tatalia le 170-200 ° C. Afai e faʻaopoopoina se aofaʻi talafeagai o le resini silicone i le impregnate graphite, e mafai ona tumau i le 350 ° C; pe a teuina le phosphoric acid i luga o carbon ma graphite, e mafai ona tatalia Ina ia faʻaleleia le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o le carbon ma le graphite, e mafai ona faʻateleina le vevela o le gaioiga.

2. lelei tele conductivity vevela. O le paʻu graphite e iai foʻi le lelei o le vevela. O se mea e le o ni u'amea e maualuga atu le fa'auluina o le vevela nai lo le u'amea, fa'avasega muamua i mea e le o ni u'amea. O le fa'avevela vevela e 2 taimi o le sila carbon ma le 7 taimi o le sila stainless. O le mea lea, e talafeagai mo le faʻaaogaina i masini faʻafefe vevela.

3. sili ona tetee corrosion. O ituaiga eseese o kaponi ma graphite e sili atu le tete'e atu i fa'a'a'ala'au uma o fa'ama'i fa'ama'i, phosphoric acid ma le hydrofluoric acid, e aofia ai fa'asalalauga e iai le fluorine. .

4. O luga e le faigofie ona faʻatulagaina. O le "fesoʻotaʻiga" i le va o le paʻu graphite ma le tele o faʻasalalauga e matua laʻititi, o lea e le faigofie ai ona pipii le palapala i luga. Faʻapitoa faʻaoga i mea faʻapipiʻi ma meafaigaluega faʻamalama.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga e mafai ona tuʻuina atu ia te oe se malamalamaaga loloto o le paʻu graphite. Qingdao Furuite Graphite faʻapitoa i le gaosiga ma le gaosia o le paʻu graphite, graphite flake ma isi oloa. E talia e te asiasi i le falegaosimea mo le taʻitaʻiga.

 

 


Taimi meli: Aukuso-17-2022