E fa fa'aoga masani fa'aoso o le kalafi pa'epa'e

graphite flakes o loʻo i ai le lelei o le eletise. O le maualuga o le carbon content o graphite flakes, o le sili atu lea o le eletise eletise. Faʻaaogaina graphite flakes faʻanatura e pei o le gaosiga o mea mataʻutia, e faia e ala i le tuʻimomomoina o gaioiga, faʻamamaina ma isi faiga. O fasi pepa kalafi e la'ititi la'ititi. , conductivity lelei, tele vaega faapitoa luga, adsorption lelei ma isi. I le avea ai o se mea e le o ni u'amea, o le kalafi pa'epa'e o lo'o i ai le conductivity e tusa ma le 100 taimi nai lo mea lautele e le'i u'amea. O loʻo faʻaalia e le au faʻatonu Fuuite graphite faʻaoga masani e fa o le flake graphite, o loʻo atagia i vaega nei:

matou

1. Fa'aoga graphite flakes i resins ma coatings, ma fa'apipi'iina i polymers conductive e fai ai mea tu'ufa'atasi ma le lelei tele o le eletise. Faʻatasi ai ma lona faʻaleleia lelei o le eletise, tau taugofie ma le faʻaogaina faigofie, faʻapipiʻiina o le graphite flake o loʻo i ai se sao e le mafai ona suia i le anti-static i totonu o fale ma le faʻavevelaina o galu eletise i fale falemaʻi.

2. E fa'aoga graphite flakes i palasitika po'o le pa'u, ma e mafai ona faia i ni pa'u conductive eseese ma oloa palasitika. O lenei oloa ua faʻaaogaina lautele i mea faʻapipiʻi antistatic, komepiuta anti-electromagnetic screens, ma isi.

3. O le faʻaogaina o le graphite paʻu i totonu o le vaitusi e mafai ona faʻaogaina ai le pito i luga o mea lolomi e maua ai aʻafiaga faʻamalosi ma antistatic, ma e mafai ona faʻaaogaina le vaitusi faʻasalalau i liʻo lolomi, ma isi.

Lona fa, o le faʻaaogaina o le graphite flake i filo conductive ma ie conductive e mafai ona maua ai le oloa le aafiaga o le talipupuni galu electromagnetic. O le tele o suti puipuia o le radiation e masani ona tatou vaʻaia o loʻo faʻaaogaina lenei mataupu.

O lo'o ta'ua i luga o fa'aoga masani e fa o le fa'aogaina o le kalafi pa'epa'e. O le faʻaaogaina o le flake graphite i le fanua o le gaosiga o le conductive o se tasi oi latou. E tele ituaiga ma faʻaoga o le kalafi paʻu, ma faʻamatalaga eseese ma ituaiga o kalafi paʻu e eseese faʻaoga.


Taimi meli: Iul-11-2022