Flake graphite o se faʻaopoopoga i le gaosiga o oloa faʻapipiʻi

O oloa faʻapipiʻi ua faʻaaogaina i lo tatou olaga, ae o le gaosiga ma le gaosiga o oloa faʻapipiʻi e manaʻomia le faʻaopoopoina o le fua faʻatatau o le graphite e le iloa e le toʻatele o tagata, o le fua o le graphite o loʻo i ai le tele o mea tino lelei ma vailaʻau, o le mea faʻapipiʻi e faʻaopopo ai fua graphite o le. ta'a le aafiaga, le furuite graphite xiaobian nei mo tagata uma e mi a MI:

Flake graphite

O mea fa'apipi'i e fa'aoga e pipii ai i mea po'o luga ole laiga. O le faʻapipiʻi e ala i le faʻaogaina o le aʻafiaga, e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi. Ina ia puipuia le faʻapipiʻi mai le gau i le maualuga o le vevela, maualuga le mamafa ma isi siosiomaga faʻapitoa, e tatau ona faʻaopoopo nisi faʻatumu e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faʻapipiʻi.

I le faagasologa o le gaosiga o le pipii, ina ia mafai ona faʻafetaui le faʻapipiʻi i siosiomaga faʻalavelave eseese, e manaʻomia le faʻaopoopoina o mea faʻapipiʻi e pei o le flake graphite e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faʻapipiʻi. I le avea ai ma faʻatumu o mea faʻapipiʻi, o le faʻaopoopoga o le graphite flake o le a faʻateleina ai le faʻatinoga o le maualuga o le vevela, lubricity, conductivity vevela ma isi. I nisi tulaga faʻapitoa, e manaʻomia foʻi le faʻaogaina o le eletise o le graphite flake.

Ou te talitonu o le malamalama i lenei tusiga, o loʻo i ai so matou malamalama loloto i le faʻaaogaina lautele o le kalafi paʻu. Furuite graphite o loʻo tuʻuina atu oloa graphite sili ona lelei mo tagata faʻatau i le atunuʻu atoa, faʻafeiloaʻi tagata fou ma tuai i la matou fale gaosimea.


Taimi meli: Apr-04-2022