Aafiaga ole Graphite Powder i le fanua ole ga'u u'u

O le paʻu o le graphite o se oloa graphite maualuga e faia e tekinolosi faʻapitoa. Ona o lona lubrication maualuga, conductivity, maualuga vevela tetee, ma isi, graphite paʻu ua faateleina le faaaogaina i fanua eseese o alamanuia. O vaega nei o lo'o fa'aalia ai le fa'aogaina o le pa'u o le kalafi i le ga'o lubricating:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
Lubricants ma gaʻo lava ia e faʻaaogaina i le fanua o le faʻaogaina o fale gaosi oloa. Ae ui i lea, i lalo o le siosiomaga o le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, o le a faʻaitiitia le aʻafiaga o le lubricating o le suauu ma le gaʻo. I le avea ai o se mea faʻapipiʻi lubricating, e mafai e le paʻu graphite ona faʻaleleia lona faʻaogaina o le lubricating ma le maualuga o le vevela pe a faʻaopoopo i le gaosiga o le suauu ma le gaʻo. O le paʻu graphite e faia i le graphite faʻanatura faʻatasi ma le lelei o le lubrication e pei o mea mataʻutia, aʻo le uiga o le saito o le paʻu graphite o le nanometer, o loʻo i ai le aʻafiaga o le voluma, quantum effect, surface and interface effect. O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le laʻititi o le paʻu o le kalafite, o le sili atu lea o le lubrication aafiaga o loʻo i lalo o tulaga tutusa e pei o le lapoa tioata.
O le pa'u graphite o se ituaiga o mea fa'apipi'i fa'apalapala. O le suauu lubricating ma le gaʻo faʻaopoopoina i le graphite paʻu ua faʻaleleia atili le faʻaogaina o le lubricating, maualuga le vevela o le vevela, faʻafefeteina faʻaofuofu, faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina, ma isi. O le nano graphite malo lubricating ata mamago faia i le graphite paʻu e mafai ona faʻaogaina i luga o le taʻavale o uta mamafa. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le paʻu graphite e mafai ona faʻamavaeina lelei le mea leaga ma faia se sao lelei i le lubrication.


Taimi meli: Oke-12-2022