Atina'e gafatia o alamanuia graphite

Le faʻaogaina o le graphite flake i totonu o le fanua o mea faʻamaʻi ma mea faʻamalama faʻamalama O le faʻamalama o le faʻamalama ua suʻesuʻeina i le maketi mo se taimi umi, ona o le graphite faʻapipiʻi e faʻaaogaina lautele. Ina ia malamalama o le flake graphite o se malosiaga e le mafai ona faʻafouina, o le a le faʻamoemoega o le atinaʻeina o le kalafi paʻu i le lumanaʻi? Ole fa'atonu lea o le Furuite Graphite o le a talanoaina ma oe le atina'e gafatia o le alamanuia graphite flake:

tala fou

Graphite flake o loʻo faʻaaogaina lautele e pei o mea faʻamalama faʻamalama ma mea faʻamalama ma faʻapipiʻi fausaga i fale gaosimea. E pei o magnesia-carbon piliki, Togi, ma isi. Fua graphite, o se mea mata i totonu o le faleaoga smelting o le gaosiga o le puipuiga o le atunuu, o se punaoa faalenatura taua o le lelei o Saina, ma lona aafiaga i le maualuga-tech, gaosiga o malosiaga faaniukilia ma alamanuia puipuiga a le atunuu. ua faatupulaia le iloga. O le fuafuaga tau atina'e tau alamanuia a le graphite mama maualuga o lo'o iai le gafatia tau atina'e.

Talu ai ona o le gaosiga o gaosiga o mea e teteʻe i le afi ma mea e faʻafefe ai le vevela ua atiaʻe mai le malosi ma le maualuga i le tulaga lautele, e le mafai ona faʻateleina le alualu i luma o le graphite flake i le fanua o mea e faʻafefe ai le afi ma le vevela. le tulaga o iai nei. O le faʻamoemoega o le atinaʻeina o fanua faʻatekonolosi e pei o mea cathode maa i le ogatotonu ma mulimuli ane vaega o le flake graphite e le mafaitaulia, ma o loʻo taʻitaʻia foʻi e le malo faʻapitonuʻu le faʻaauau pea o le atinaʻeina o le graphite flake e tusa ai ma faiga faʻavae o loʻo iai nei.

E ala i le loloto o le gaosiga ma le gaosiga o le graphite flake, e mafai ona gaosia le tele o oloa lala, ma o le tau faaopoopo ma le atinaʻeina o lenei oloa i le ogatotonu ma mulimuli ane e sili atu le maualuga nai lo le gaosiga o le ogatotonu ma le laʻititi. o le graphite fasi.


Taimi meli: Nov-30-2022