O uiga o le graphite o lo'o fa'aaogaina e fai ma mea fa'avae

O le graphite o se ituaiga fou o mea e faʻafefe ai le vevela ma le vevela, lea e faʻatoʻilaloina ai le faaletonu o le brittleness, ma galue i lalo o le maualuga o le vevela, maualuga maualuga poʻo tulaga faʻavevela, e aunoa ma le faʻaleagaina, faʻaleagaina poʻo le matua, faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamalosi. O le faatonu o le Furuite Graphite o loʻo faʻaalia uiga o le pepa graphite o loʻo faʻaaogaina e fai ma mea masani:

Pepa kalafi1

O le graphite e faia i le maualuga o le faʻalauteleina o le graphite e ala i le taʻavale masini, o loʻo i ai mea lelei faʻaletino ma vailaʻau, faʻafefe o le vevela ma le vevela. I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma uiga o le mama, manifinifi ma le maualuga o le faʻaogaina o le vevela, o faʻafitauli o le faʻafefe o le vevela ma le faʻafefe o le vevela o mea faʻaeletoroni e pei o telefoni feaveaʻi, komipiuta komepiuta, oloa numera ma moli LED ua foia lelei.

O le pepa graphite na gaosia e le Furuite Graphite e la'ititi la'ititi le fa'afefeteina o le vevela, maualuga le fa'aogaina o le vevela, le maualalo o le vevela ma le maualuga o le fa'afefeteina o le vevela. Laʻititi avanoa ma le mamafa mama, o se mea lelei e suitulaga i le gaʻo vevela maualuga, aʻo aloese mai mea le lelei o le le lelei o le gaosiga ma le palapala palapala vevela. Talu ai e faia i le maualuga-carbon flake graphite e ala i vailaʻau faʻamaʻi ma le maualuga o le vevela faʻalauteleina o loʻo taʻavale, o le mea autu foi lea mo le gaosiga o faʻamaufaʻailoga graphite eseese.

E le gata i lea, o le pepa graphite o loʻo i ai le faʻafefeteina ma le maualuga o le vevela, ma o le mea mataʻutia mo le faia o isi faʻamaufaʻailoga graphite, e pei o le graphite faʻapipiʻi mama mama, graphite metal composite plate graphite strip, graphite sealing gasket, ma isi.


Taimi meli: Oke-24-2022