Fa'aaogāina o le pauta graphite i fa'atau ma mea fa'atatau i kalafi

O le pauta o le kalafi e tele mea e fa'aoga ai, e pei o mea fa'apipi'i ma fa'amalo e fai i le pa'u o le kalafi ma mea fa'apena, e pei o u'amea, fagu, taofi ma pusi. O le paʻu graphite o loʻo i ai le afi, maualalo le faʻalauteleina o le vevela, faʻamautu pe a faʻauluina ma fufuluina e le uamea i le faagasologa o le faʻafefeteina o le uamea, faʻamautu lelei le vevela ma le lelei tele o le vevela i le vevela maualuga, o le mea lea e faʻaaogaina ai le paʻu graphite ma ana oloa faʻatatau i le fa'agasologa o le fa'afefeteina sa'o o uamea. O le faʻatonuga o le graphite Furuite o le a faʻaalia oe i auiliiliga:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/
O le fa'amea fa'ameamea fa'aleaganu'u graphite e faia i le graphite flake o lo'o i ai le sili atu i le 85% carbon, e masani lava o le graphite flake e tatau ona sili atu i le 100 mesh. I le taimi nei, o le faʻaleleia atili o le gaosiga o tekonolosi i fafo atu o le ituaiga graphite faʻaaogaina, o le tele ma le lelei o le flake e sili atu ona fetuunai; Lona lua, o le ipu omea masani na suia i le kasa carbide graphite crucible, lea na oo mai i le folasaga o tekinolosi uunaiga faifai pea i le gaosiga o uʻamea.
E mafai foi ona faʻaogaina le graphite furuite i le paʻu graphite e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻamalosi pea. I le omea graphite crucible, graphite flake tele ma le 90% carbon anotusi tala mo le tusa ma le 45%, ae i totonu o le silicon carbide graphite crucible, o le anotusi o vaega paʻu tele o le paʻu graphite na o tala mo le 30%, ma o le carbon anotusi o graphite ua faaitiitia i. 80%.


Taimi meli: Mati-01-2023