Fa'aaogāina o le fa'a'ala'au o le pa'u graphite i alamanuia

O le paʻu graphite o loʻo i ai le mautu lelei o vailaʻau, faʻamalosi eletise, faʻamaʻi faʻafefe, faʻamaʻi afi ma isi mea lelei. O nei uiga e faia ai le paʻu graphite e tele sona sao i le gaosiga ma le gaosiga o nisi o oloa, faʻamautinoa le maualuga ma le aofaʻi o oloa. I lalo ifo, o le faatonu Furuite Graphite o le a talanoa atu ia te oe e uiga i le faʻaogaina o fale gaosimea o le faʻafefeteina o le paʻu graphite:

https://www.frtgraphite.com/natural-flake-graphite-product/

O le paʻu graphite o le mea masani lea o alamanuia, ma e mafai ona faʻaogaina lona teteʻe e gaosia ai mea faʻafefe. I le gaosiga o le faʻapipiʻiina, e mafai ona faia le paʻu o le graphite i le maualuga o le vevela, faʻafefete faʻafefe, faʻafefete faʻafefete, ma isi. o se mea e tetee i le corrosive. O le pauta graphite, e fai ma mea e fa'afefete ai, e faia i le carbon black, talcum powder ma le suauu. O le antirust primer e lelei le fa'a'ele'ele i vaila'au ma solvents. Afai e faʻaopoopo i le fua faʻatatau lanu vailaʻau e pei o le zinc samasama, o le a sili atu le aʻafiaga o le antirust.

O le paʻu graphite o se tasi lea o vaega autu i le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻafefe. O pa'u fa'ama'i e faia i le epoxy resin, pigment, vaila'au fa'amalolo, mea fa'aopoopo ma solvents e sili ona lelei le pipii ma le tumau. Ma e mafai ona pala, a'afiaga, vai, masima-vai, suau'u ma acid-base. O le anticorrosive coating o loʻo i ai le maualuga o mea o loʻo i totonu o le graphite flake malosi, ma e mafai ona faʻaaogaina e avea o se ata tifaga mafiafia ma faʻafefe lelei. O le tele o le paʻu graphite i totonu o le anticorrosive coating o loʻo i ai le puipuiga malosi o le faʻatinoga pe a uma ona faʻavaeina, lea e mafai ona puipuia lelei ai le faʻaogaina o ala o faasalalauga corrosive ma ausia le faʻamoemoega o le vavae ese ma le puipuia o le ele.


Taimi meli: Tes-14-2022