Fa'aaogāina o le kalafi pa'epa'e i le gaosiga o palasitika

I le faagasologa o le gaosiga o palasitika i totonu o le alamanuia, o le flake graphite o se vaega taua tele. O le flake graphite lava ia o loʻo i ai se tulaga sili ona lelei, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaogaina o le ofuina, teteʻe o le corrosion, le maualuga o le vevela ma le eletise eletise o oloa palasitika. I aso nei, o le faatonu o Furuite graphite o le a taʻu atu ia te oe e uiga i le faʻaogaina o le graphite flake i le gaosiga o palasitika:

matou
1. O le fa'aopoopoina o le kalafi pa'epa'e i le palasitika e mafai ona fa'aleleia atili ai le fa'alavalava.
O le tele o faʻaoga o oloa palasitika e mo le afifiina ma le puipuiga, ma o nisi taimi e oʻo lava i siosiomaga i fafo. O le fa'aopoopoina o le kalafi pa'epa'e i le palasitika e mafai ona fa'aleleia atili ai le malosi o le palasitika ma fa'aitiitia ai le pala o le palasitika. E mafai ona faʻamautinoa le faʻaaogaina umi o palasitika i siosiomaga faigata.
Lona lua, o le faʻaopoopoina o le kalafi paʻu i palasitika e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaleagaina.
Pe a faʻaaogaina oloa palasitika i vailaʻau mataʻutia, o le a mautinoa lava le faʻafeiloaʻi o vailaʻau faʻamaʻi, lea o le a faʻavaveina ai le faʻaleagaina o palasitika ma afaina ai le ola tautua. Ae peita'i, pe a fa'aopoopo le kalafi pa'epa'e i palasitika, e fa'atupula'ia le malosi e tete'e ai le pala. , ia mautinoa le faʻaaogaina umi o oloa palasitika.
3. O le fa'aopoopoina o le graphite flake i le palasitika e mafai ona fa'aleleia ai le maualuga o le vevela.
O palasitika e faʻaaogaina lautele ma e mafai ona gaosia i oloa palasitika eseese, ma o nei oloa palasitika o le a faʻapuupuuina le ola tautua i le maualuga o le vevela ma isi siosiomaga, ma o le graphite flake ma le maualuga maualuga o le vevela o le a faʻaleleia ma faʻaleleia le maualuga o le vevela o oloa palasitika.
Lona fa, o le faʻaopoopoina o le kalafi paʻu i palasitika e mafai foʻi ona faʻaleleia le eletise eletise.
O le vaega autu o le flake graphite o carbon atoms, lea o loʻo i ai se galuega faʻatautaia. Pe a faʻaopoopo i le palasitika e pei o se mea tuʻufaʻatasia, e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma meafaitino palasitika, lea e mafai ona faʻaleleia ma faʻaleleia le eletise eletise o palasitika.
I se aotelega, o le matafaioi tele lea e faia e le graphite flake i le gaosiga o palasitika. Flake graphite e le gata e faʻaleleia ai le faʻatinoga ma le ola tautua o le palasitika lava ia, ae faʻaleleia ai foi le faʻaogaina o le palasitika. E mafai ona taʻua o loʻo faia se sao taua i le gaosiga o oloa palasitika. Furuite Graphite faʻapitoa i le gaosiga o le graphite flake, faʻatasi ai ma le lelei sili ma faʻamaonia le igoa. O lau filifiliga muamua lea!


Taimi meli: Aukuso-24-2022