Fa'aaogaina o le fa'auluina o le pa'u graphite i alamanuia

O le paʻu graphite e faʻaaogaina lautele i alamanuia, ma o le conductivity o le paʻu graphite e faʻaaogaina i le tele o vaega o alamanuia. O le paʻu graphite o se lubricant malosi faʻanatura ma fausaga faʻapipiʻi, lea e tamaoaiga i punaoa ma taugofie. Ona o ona meatotino mataʻina ma le maualuga o le tau, o le paʻu graphite ua vevela. O le faʻatonu o le Furuite Graphite o loʻo taʻu atu ia te oe e uiga i le faʻaogaina o le graphite powder conductivity i alamanuia:

wfe

1. O le conductivity o le graphite paʻu e mafai ona faʻaaogaina i paʻu palasitika.

E mafai ona faʻaaogaina le paʻu graphite i palasitisi poʻo le paʻu e fai ai oloa paʻu conductive eseese, lea na faʻaaogaina lautele i mea faʻapipiʻi antistatic, komepiuta anti-electromagnetic screens ma isi. E le gata i lea, o loʻo i ai le lautele o le faʻamoemoeina o le faʻaogaina i le fanua o micro TV screens, telefoni feʻaveaʻi, solar cell, light emitting diodes ma isi.

2. O le conductivity o le graphite paʻu e mafai ona faʻaaogaina i resin coatings.

E mafai ona fa'aogaina le pa'u graphite i resini ma fa'alavalava ma fa'apipi'i i polymers fa'agasolo e fai ai mea tu'ufa'atasi ma le lelei tele o le amio. Conductive graphite coating e faia se sao e le mafai ona suia i le anti-static i le fale ma le anti-electromagnetic radiation i fale o falemaʻi ona o lona lelei tele, tau taugofie ma le faʻaogaina faigofie.

3. O le conductivity o le graphite paʻu e mafai ona faʻaaogaina i le lolomi vaitusi.

O le fa'aaogaina o le pa'u graphite conductive i le vaitusi e mafai ona fa'atupuina ai le fa'auluuluga o mea lomitusi ma a'afiaga fa'afefe.

4. O le conductivity o le graphite paʻu e mafai ona faʻaaogaina i le filo conductive ma ie conductive.

A faʻaaogaina i filo faʻaulu ma ie faʻaulu, o oloa e mafai ona i ai le galuega o le puipuia o galu electromagnetic, ma le tele o laʻei puipuia o le radiation e masani ona tatou vaʻaia e faʻaaogaina lenei mataupu faavae.

O loʻo i luga o le faʻaaogaina o le paʻu graphite conductivity i alamanuia. Fuuite Graphite fa'amanatu atu ia te oe o le filifilia o oloa pa'u graphite sili ona lelei e mafai ona sili atu le fa'atinoina o lana matafaioi i le amio.


Taimi meli: Feb-17-2023