Fa'aogaina o mea tu'ufa'atasi e faia i le kalafi pa'epa'e

O le pito sili ona taua o le mea tuʻufaʻatasia o loʻo faia i le flake graphite o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa, o lona uiga, o vaega e faʻapipiʻi ai mea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi pe a maeʻa mea faʻapipiʻi, ma mafai ona faʻaleleia o latou vaivaiga ma faʻalelei lelei. fa'atinoga atoatoa. O loʻo i ai le tele ma le tele o fanua e manaʻomia ai mea faʻapipiʻi, ma e mafai ona faʻapea o loʻo i luga o tulimanu uma o le tagata soifua. O le mea lea, e matua fa'atauaina e saienitisi i le salafa o le lalolagi. I aso nei, o le a taʻu atu e le faatonu ia te oe le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi e faia i le graphite flake:
1. O le paʻu graphite faʻapipiʻiina apamemea e faʻaaogaina e fai ma faʻatumu mo lona lelei eletise eletise ma le faʻaogaina o le vevela, tau maualalo ma le tele o mea mataʻutia mo le toe gaosia o pulumu masini.
2. O le tekonolosi fou o le graphite silver plating, faatasi ai ma le lelei o le amio lelei ma le lubricity o le graphite, o loʻo faʻaaogaina lautele i pulumu faʻapitoa, mama o pasi radar ma mea faʻafesoʻotaʻi eletise eletise mo faʻailoga eletise eletise.
3. Nickel-coated graphite powder o loʻo i ai le tele o faʻaoga i totonu o le militeri, mea faʻapipiʻi eletise eletise, faʻatumu faʻaulu, mea faʻapipiʻi eletise eletise ma faʻalava.
4. O le tu'ufa'atasia o le fa'agaioiina lelei o mea fa'a polymer fa'atasi ai ma le fa'aosoina o fa'aulu fa'a-le-anoneka o se tasi lea o sini su'esu'e a tagata su'esu'e.
I se upu, o mea faʻapipiʻi polymer e faia i le graphite flake ua faʻaaogaina lautele i mea eletise, taʻavale thermoelectric, afifi semiconductor ma isi fanua. Faatasi ai ma le tele o mea fa'atumu, o le kalafi pa'epa'e ua matua'i mata'ituina ona o le tele o ana fa'aagaaga fa'alenatura, e fai si maualalo le mamafa ma lelei mea tau eletise.


Taimi meli: Me-16-2022